Forlovere

stian

Brudgommens forlover Stian Norby

Stian og Marius gikk i samme klasse på Brundalen videregående skole. De fant raskt tonen gjennom felles interesser som fotball, sykling, Rosenborg, damer og fest. I tillegg har de alltid hatt en solid porsjon felles humor.

Stian har jobbet som tømrer i 10 år og er å kjenne som en meget dyktig og pliktoppfyllende håndverker. Brudgommen og hans forlover er i dag gode kollegaer i Norgeshus Midt-Norge Eiendom. Stian er en skikkelig spreking. Han spiller fotball, ishockey og deltar på flere tøffe triathlon hvert år.

Stian bor nå på Ranheim sammen med sin kjære Marthe og hunden Ola. Og kun få dager etter bryllupet (Marthe knip igjen!) venter de sitt første barn.

Stian er en fantastisk fyr å være rundt. Han er en god entertainer, har en smittende latter og er full av artige påfunn. Og derfor er vi så glad for at Stian skal være med oss på Røros i August!

mari

Brudens forlover Mari Løkken Erichsen

Mari og Helle ble kjent da de begynte i samme klasse på ungdomsskolen og har siden holdt sammen i samme fine venninnegjeng.

Mari er utdannet lærer og har siden første stund vært et stort og godt forbilde for sine elever. Hun bor på Charlottenlund med sin sønn Aksel, som blir 1 år i juli. Mari er en dedikert og kjærlig mamma og vi er så heldige som får ta del i oppveksten til lille Aksel.

Mari er positiv, sporty, omsorgsfull og unik når det gjelder å ta vare på vennene sine! Hun tar alltid initiativ til å møtes i en travel hverdag og stiller alltid opp. Bruden og Mari har gjennom flere år, møttes til ost og kjeks (og noen ganger en god flaske vin) når «jakten på kjærligheten» ruller på tv-skjermen på kalde høstkvelder. Og med kun en spasertur unna hverandre klarer de alltid å finne tid i løpet av uken til en spasertur, felles frokost, lunsj eller middag.

Hun tar oppgaven som forlover med stort alvor og vi er så takknemlig for hennes engasjement, glede og iver i bryllupsforberedelsene. -Og for at akkurat Mari skal være der for å roe ned en stresset brud når vi kommer til August! 😉